La două zile după ce a revenit în spațiul public virtual, Kanye West și-a lansat noul album, cu mare fast, în cadrul unui concert organizat în Atlanta. Materialul discografic s-a lăsat așteptat câțiva ani buni, dar a venit atunci când fanii lui Kanye îl așteptau cel mai mult.

”Donda” se numește cel mai nou album de studio al lui Kanye West și este al zecelea din cariera rapper-ului. Artistul a organizat un concert în Atlanta pentru a-l lansa, iar cei care au fost prezenți pe stadion au putut asculta piesele în premieră. Kanye a intrat într-o nouă etapă a carierei și a compus un album care conține, în mare parte, melodii de inspirație religioasă. La un moment dat, Kanye a îngenunchiat pe scenă și nu s-a mai ridicat timp de câteva minute. Mulți fani s-au arătat îngrijorați de apariția lui Kanye și au pus pe seama faptului că suferă din cauza divorțului. 

Albumul este disponibil pe platformele de streaming, iar Kanye a introdus mesaje cu subînțeles în unele dintre melodii. Cei care au ascultat deja piesele au remarcat că rapper-ul a făcut referire și la divorțul de Kim Kardashian și cântă într-o piesă: ”I'm losing my family / I'm losing my family”. Cei doi au depus actele de divorț la începutul anului, după șase ani de căsnicie.