După ce a pus capăt mariajului de aproximativ un an cu Liam Hemsworth, Miley Cyrus a fost surprinsă alături de Kailynn Carter, fosta soție a lui Brody Jenner. La scurt timp după mica lor escapadă în Italia, Miley și Kaitlynn au recunoscut că au o relație.

Cu excepția lui Liam Hemsworth, Miley a demonstrat că nu este adepta relațiilor pe termen lung. Așa se face că nici relația cu Kaitlynn Carter nu a durat prea mult. După despărțirea de aceasta, Miley și-a găsit un nou iubit, pe Cody Simpson. Relația celor doi pare destul de serioasă, având în vedere că și-au făcut tatuaje și s-au mutat împreună.

Kaitlynn nu a depășit la fel de ușor perioada în care a fost împreună cu Miley și a decis să vorbească despre această etapă din viața ei în cadrul unui interviu dintr-o celebră publicație: ”După ce m-am despărțit de soțul meu, am început să călătoresc toată luna august în Europa pentru a trece mai ușor peste acea etapă. Așa a luat naștere prima și singura mea relație cu o femeie. Ne-a fost la fel de greu amândurora ca să ne acomodăm, mai ales că eu veneam dintr-o relație cu un bărbat mai în vârstă. Pur și simplu s-a întâmplat, nu am stat să analizăm prea mult.

Acum, privind înapoi îmi dau seama că prietenia mea cu Miley a fost întotdeauna ceva mai mult, mă simțeam atrasă de ea într-un mod diferit. Până a nu pleca în acea excursie, niciodată nu m-am gândit că voi avea o relație cu ea. M-am redescoperit pe mine și mă întrebam cum de am putut să ignor atâta timp faptul că o plac? Cred că totul a fost chimie și asta nu ține cont de gen. Nu înțeleg în totalitate experiența din vara aceasta, dar face parte din traseul meu prin viață.”, a declarat Kaitlynn.