Justin și Hailey Bieber au avut parte de o întâlnire la nivel înalt zilele trecute. Cei doi s-au întâlnit cu președintele Franței și cu soția lui, iar felul în care s-au îmbrăcat soții Bieber au fost intens comentate pe internet. 

Hailey și Justin se află în Franța, unde s-au întâlnit cu Emmanuel și Brigitte Macron. O astfel de întâlnire impune o anumită ținută și reguli de etichetă destul de stricte, dar se pare că Justin și Hailey nu prea s-au conformat și s-au îmbrăcat așa cum s-au simțit ei confortabil. Hailey a purtat o rochie nude, cu un decolteu periculos de adânc. Ținuta i-a lăsat la vedere abdomenul tonifiat și a asortat ținutei o pereche de sandale nude, care i-au cam pus probleme. Încălțările au o baretă foarte subțire în partea din față și șnururi pe gleznă, iar piciorul alunecă în față, așa încât la călcâi pare că sandalele îi sunt cu o măsură mai mari. 

#Dislike. Asta e piesa pentru care Justin Bieber a primit cel mai mult hate. Are 12 milioane de dislike-uri!

Pe de altă parte, Justin Bieber s-a îmbrăcat la costum și cămașă, dar a dat-o în bară cu alegerea încălțărilor. Biebs a asortat o pereche de pantofi sport Nike, care păreau din cu totul alt film. Nu este prima dată când Justin se face de râs purtând costum. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au fost la nunta unor prieteni, iar costumul pe care l-a purtat Justin a atras numeroase critici, din cauză că părea cu câteva măsuri mai mare decât poartă el în mod normal. 

Așa s-au îmbrăcat cei doi la întâlnirea cu președintele și cu prima doamnă a Franței.