Justin Bieber pare a trăi cea mai bună perioadă din viața lui, dar unele lucruri pe care le face îi îngrijorează pe prietenii lui. Apropiații lui Biebs își fac griji că artistul ar putea cădea din nou în patima substanțelor interzise, după ce a cheltuit o sumă mare de bani pe produse asociate drogurilor. 

Paparazzii l-au fotografiat pe Justin ieșind dintr-un magazin unde se vinde cannabis și alte produse care conțin substanțe narcotice. Biebs a făcut cumpărături de peste 1000$ în magazinul respectiv din Los Angeles. Acolo consumul de marijuana este legal, iar Bieber a fost foarte interesat de beneficiile substanței care înainte era interzisă. Potrivit National Enquirer, artistul i-ar fi pus mai multe întrebări vânzătorului, cu privire la consumul în cantități mici. 

Fashion boy. Justin Bieber a devenit imaginea unuia dintre cele mai tari brand-uri. Îi stă bine?

Justin a vorbit deschis, în trecut, despre problemele cu drogurile cu care s-a confruntat. El a povestit că fuma destul de mult și că a încercat și alte substanțe interzise, până când și-a dat seama că devenise dependent și că trebuie să facă ceva. Se întâmpla în 2018, în perioada în care a început să aibă o relație cu Hailey. Cea care i-a devenit ulterior soție l-a adus cu picioarele pe pământ și l-a ajutat să depășească momentele dificile din viața lui. Justin a intrat într-o etapă matură a vieții lui, s-a așezat la casa lui, iar momentele de rătăcire din trecut sunt istorie.