Justin Bieber doar ce a spus ”DA!” în mod oficial și deja are alte planuri. Artistul vrea să treacă la următoarea etapă din viața de cuplu și vrea să devină tătic.

Justin Bieber și Hailey se pare că au de gând să devină părinți mai repede decât se așteptau fanii. Pe rețelele sociale, Justin a spus că vrea să devină tătic după ce își va încheia turneul de anul acesta. ”Voi avea un turneu minunat. Tu și cu mine, călătorind prin toată lumea. După turneu, vom avea un copil.”, a spus Justin într-un live pe Instagram.

”Faptul că s-a căsătorit cu Justin este un vis devenit realitate pentru Hailey. Mereu i-a plăcut de el. Acum, că au crescut și au ajuns la pasul căsătoriei, este perfect. El nu s-a simțit ok în perioada în care au fost despărțiți. Atunci când s-au împăcat, asta a fost tot ceea ce și-au dorit și pentru ce s-au rugat: să aibă o familie fericită și copii”, a declarat o sursă.

”Ți-ai ales cea mai frumoasă mireasă, fiule, atât la exterior, cât și la interior. Nu puteai face o alegere mai bună. Sunteți un dar unul pentru celălalt. Sunt copleșită și bucuroasă de toată iubirea pe care vi-o purtați. Inima mea de mamă este fericită”, a scris mama lui Justin.