Justin Bieber și The Kid Laroi au dat lovitura cu piesa pe care au lansat-o în urmă cu trei săptămâni. Melodia a ajuns number one într-unul dintre cele mai importante topuri muzicale, iar cei doi au intrat, astfel, într-o galerie selectă de artiști.

The Kid Laroi și Justin Bieber și-au unit forțele luna trecută și au lansat ”Stay”, o piesă care a ajuns imediat la inimile fanilor lor și nu numai. Melodia nu a cucerit doar ascultătorii, ci și topurile și a ajuns să domine unul dintre cele mai importante clasamente: Billboard. Nu este vorba despre Hot 100, pe care îl cunoaște toată lumea, ci despre Billboard Global 200. Single-ul a debutat pe locul al doilea, dar după o săptămână a ajuns în vârful clasamentului.

De la Justin Bieber până la BTS. 15 melodii pe care le-a compus Ed Sheeran pentru alți artiști

În timp ce The Kid Laroi este pentru prima dată pe primul loc în Billboard, Justin Bieber a mai avut melodii de number one în Billboard Global 200. Biebs face parte dintr-o galerie selectă de artiști care au avut mai multe hituri pe primul loc în clasamentul global Billboard, alături de Ariana Grande și băieții de la BTS.