Zi de sărbătoare pentru Justin și Hailey. Cei doi au împlinit un an de când au spus cel mai sincer ”da” și sunt pe zi ce trece mai îndrăgostiți unul de celălalt.

Justin Bieber și Hailey sunt definiția iubirii. Cei doi se înțeleg de minune și de când sunt împreună ambii și-au găsit cele mai bune versiuni ale lor. Astăzi, Justin și Hailey au împlinit un an de când au devenit familia Bieber și au profitat, din nou, pentru a-și declara dragostea pe Instagram.

”Hailey Bieber! Sunt atât de norocos că sunt soțul tău. Învâț multe de la tine în fiecare zi și mă faci să devin un om mai bun. Îți sunt dedicat ție tot restul vieții și îți voi da putere să devii femeia pe care Dumnezeu vrea să o vadă. Inima mea îți stă la dispoziție să îți atingi cele mai mari scopuri. Îți promit că te voi pune mereu pe primul loc.”, a scris Justin pe Instagram. 

La rândul ei și Hailey Bieber a postat un mesaj pentru soțul ei. ”Acum un an am avut cea mai frumoasă nuntă. Aș vrea să trăim ziua asta la nesfârșit”.

Justin și Hailey s-au căsătorit pentru prima dată în secret anul trecut, în luna septembrie şi au confirmat evenimentul pe rețelele sociale. La eveniment au fost prezenți peste 150 de invitați, printre care s-au aflat: Ed Sheeran, Kylie şi Kendall Jenner, Usher, dar și mulți alții. „Suntem foarte tineri și este un lucru înspăimântător. Ne vom schimba foarte mult. Dar suntem hotărâți să fim devotați unul altuia în timpul schimbărilor.”, declara Hailey. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 year ago we had the best wedding. Wish I could live this day over and over 🤍🕊

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on