Hailey și Justin Bieber formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, dar aparițiile recente ale lui Hailey în public i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva sunt probleme în paradis. Modelul are o privire tristă și abătută la fiecare apariție, iar presa de peste Ocean a scris în repetate rânduri că nu e totul lapte și miere în cuplul Bieber. Acum, Hailey a pus punctul pe ”i” și a spus adevărul despre mariajul ei.

Zvonurile legate de faptul că Hailey ar fi nefericită au apărut în urmă cu câteva săptămâni, odată cu o filmare care s-a viralizat pe internet. Soții Bieber au fost văzuți în public, iar Justin părea că țipă la Hailey și gesticula haotic, ca și cum ar fi fost prinși în mijlocul unei certe conjugale. Hailey a explicat atunci că nu a fost nici pe departe vorba despre așa ceva, însă aparițiile care au urmat le-au dat și mai mult apă la moară haterilor. Soția lui Justin avea tot timpul privirea în pământ și era tristă, așa că experții în limbaj non-verbal au concluzionat imediat că cei doi au probleme în căsnicie. 

Hailey Bieber a izbucnit în lacrimi la MET Gala. Ce a făcut-o să plângă și cum a reacționat Justin?

Hailey s-a săturat de speculații și a decis să pună capăt zvonurilor. Modelul a stat de vorbă cu Demi Lovato, în cadrul podcast-ului celei din urmă și a declarat: ”Sunt atâtea povești care plutesc în jurul meu, în jurul lui, în jurul nostru. De exemplu că Justin nu se poartă frumos cu mine. E atât de departe de adevăr și lucrurile stau complet pe dos în realitate”. Hailey a mai spus că soțul ei o face să se simtă unică și specială în fiecare zi și că se simte foarte norocoasă că sunt împreună: ”Adevărul e că nu am fost niciodată atât de obsedați unul de celălalt cum suntem acum și ne simțim foarte bine împreună”.