Fanii lui Justin Bieber nu au primit cea mai bună veste din partea artistului. Biebs a anunțat cu tristețe că este nevoit să se retragă pentru o perioadă. Soțul lui Hailey și-ar fi dorit să nu se ajungă la asta. Așa cum era de așteptat, de vină sunt problemele sănătate.

În urmă cu câteva luni, Justin Bieber apărea pe internet cu fața semiparalizată. Atunci, artistul le povestea tuturor cum a fost diagnosticat cu Sindromul Ramsay Hunt și ce schimbări va face în viața lui. Vestea a venit la scurt timp după ce acesta deja publicase lista concertelor din „Justice World Tour”. Bieber a făcut tot posibilul să nu-i dezamăgească pe fani. Așa că, imediat după cum s-a simțit mai bine, cum a urcat pe scenă.

După concerte susținute în Norvegia, Rio, dar și alte orașe, Justin a ajuns la concluzia că nu mai poate continua așa. Artistul a povestit că, imediat după concertul din Rio, a început să se simtă foarte rău. Medicii i-au recomandat să ia o pauză. De data asta, pauza este una nedeterminată, spre dezamăgirea fanilor.

„Anul acesta, am recunoscut public că am Sindromul Ramsay-Hunt. Din cauza acestei boli, nu am putut să mai termin turneul din America de Nord. După ce am coborât de pe scenă, m-a cuprins oboseala și am realizat că trebuie să fac o prioritate din sănătatea mea.”

Justin Bieber este primul din familia lui care se confruntă cu sindromul Ramsay Hunt

Sindromul Ramsay Hunt este ce care i-a paralizat lui Bieber jumătate de față. Potrivit Clinicii Mayo, sindromul Ramsay Hunt apare atunci când virusul herpes zoster afectează nervul facial ce se află în zona urechii. Pe lângă erupția dureroasă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială și pierderea auzului la urechea afectată, scrie CNN.

„Este de la acest virus, care atacă nervul din ureche și nervii faciali și care a făcut ca fața mea să devină imobilă. După cum puteți vedea, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței mele. Această nară nu se mișcă. Deci, există o paralizie completă pe această parte a feței mele.

Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, a spus Bieber.

Justin Bieber nu va mai urca pe scenă. Artistul și-a anulat toate concertele din „Justice World Tour”
Hepta