Chiar dacă a fost aspru criticat pentru look-ul cu dread-uri cu care s-a afișat în urmă cu câteva săptămâni, Justin Bieber nu se dezminte și poartă în continuare freza care i-a adus critici. De data aceasta a stilizat-o altfel și a postat pe Instagram câteva selfie-uri.

Lui Justin Bieber nu pare să-i pese că și-a pus în cap internetul din cauza unui look și continuă să îl poarte. Artistul a fost aspru criticat după ce s-a afișat purtând dread locks, fiind acuzat de furt de identitate culturală, pentru că și-a însușit un simbol specific persoanelor de culoare. Biebs a mers pe principiul ”câinii latră, ursul trece” și nu a aluat în seamă sfaturile unora de a renunța la acea freză. Dimpotrivă, a găsit o metodă de a-și stiliza părul, chiar dacă are dread-uri. Bieber a postat pe Instagram câteva selfie-uri în care apare cu dread-urile prinse în două codițe/cocuri, de-o parte și de alta a capului, iar imaginile i-au cucerit pe cei care-l urmăresc online. Două dintre selfie-uri au adunat împreună peste 3 milioane de like-uri, semn că Bieber mai are și fani care apreciază schimbarea de look și cărora nu le pasă de scandalul pe care l-a provocat. 

#TheReunion. Justin Bieber, Lady Gaga și BTS vor apărea într-un episod special din ”Friends”. Când îl poți vedea?

Justin a apărut cu noul look și în videoclipul lui DJ Khaled, cu care a colaborat recent. Cei doi și-au unit forțele pentru a treia oară în carieră și au lansat recent ”Let It Go”, o piesă cu un videoclip plin de opulență, așa cum îi place lui DJ Khaled.