Stați aşa că pe asta încă n-ați văzut-o! Justin Bieber a izbucnit în lacrimi la ultimul concert, stârnind îngrijorarea fanilor. Artistul a vrut doar să arate şi latura emoțională a lui, după ce în ultima perioadă a stârnit o serie de controverse. 

VIDEO: 6 momente în care Bieber a enervat pe toată lumea cu aroganța lui

În timpul concertului susținut pe Arena Wells Fargo din Philadelphia, în cadrul turneului Purpose, Biebs a dat frâu liber sentimentelor. S-a aşezat pe scenă a început să cânte, iar lacrimile i-au căzut şiroaie pe obraji.

Decizie surprinzătoare: Meghan Trainor a şters ultimul videoclip de pe Youtube

Bieber a motivat că se regăseşte în melodia Purpose, care l-a făcut să plângă, şi de data asta nu s-a putut stăpâni. Anterior, la celelalte melodii, nu lăsase să vadă nici urmă de emoție. Fanele au început să țipe şi ele din public.

Sperăm doar că îi e dor de Serena şi că nu regretă tatuajul făcut zilele trecute pe față - o cruce de mici dimensiuni, la baza ochiului său stâng.

Bieber s-a mai emoționat peste măsură de două ori până acum, în întreaga carieră: în noiembrie, la concertul din Los Angeles, şi tot anul trecut, când a cântat piesa "What Do You Mean" în cadrul premiilor VMA.