Justin Bieber continuă serie de surprize pentru fani. Artistul a lansat primele episoade din documentarul ”Justin Bieber: Seasons”, iar primul capitol a adunat deja 6.7 milioane de vizualizări.

După ce a lansat piesă ”Get me” alături de Kehlani și a anunțat că pe 14 februarie va lansa albumul ”Changes”, Justin Bieber a lansat pe Youtube mini-seria de documentare ”Justin Bieber: Seasons”. Cel mai recent episod lansat, The Wedding: Officially Mr. & Mrs. Bieber, prezintă perioada pregătirilor pentru marelele eveniment, emoțiile ceremoniei oficiale în care cei doi au spus da, dar și petrecerea de după. 

”De când sunt cu Justin, îmi place să fiu mai mult acasă decât să fiu plecată. Îmi place mai mult să citesc decât să folosesc telefonul. Noi avem o regulă: fără telefoane în pat, cu excepția situaților care necesită asta urgent. Am fost șocată cât de mult s-a schimbat Justin și cât de bine ne-am reconectat după ce ne-am căsătorit. Și eu m-am maturizat foarte mult. El a fost acea persoană de care mi-a păsat mereu foarte mult și pe care am iubit-o mult. Bineînțeles că a fost nevoie de multă muncă și de puterea de a trece peste multe lucruri care s-au întâmplat între noi, dar a meritat pe deplin. Este o persoană minunată și este partenerul perfect pentru tot restul vieții. Nu există o altă persoană alături de care mi-aș fi dorit să fiu. Sunt norocoasă.”,  a declarat Hailey.

Episodul special cu nunta lui Justin Bieber este disponibil doar pe versiunea Youtube Premium.