Justin Bieber este pus pe fapte bune. Artistul a decis să marcheze un an de căsătorie printr-o donație.

Justin Bieber și Hailey sunt definiția iubirii. Cei doi se înțeleg de minune și de când sunt împreună ambii și-au găsit cele mai bune versiuni ale lor. Justin și Hailey au împlinit un an de când au devenit familia Bieber și au profitat, din nou, pentru a-și declara dragostea pe Instagram.

Justin Bieber a decis să împartă fericirea și cu fanii lui, așa că a făcut un apel către ei să se înscrie pe aplicația CashApp și să își scrie acolo nevoile pe care le au. Artistul și colegul lui, Chance The Rapper vor oferi 250.000 de euro fanilor care au nevoie de ajutor.

Piesa ”Holy” lansată alături de Chance The Rapper a venit la pachet cu un film de scurtă durată realizat de către Colin Tilley și a fost lansată după hitul “Intentions” (feat. Quavo), care a ocupat primul loc în top 40 radio și a devenit a șaptea piesă din cariera lui Justin care ajunge pe prima poziție în topul Billboard Pop Songs. 

Recent, Justin a anunțat și datele turneului “Justin Bieber World Tour - presented by T-Mobile”, care va începe pe 2 iunie 2021, în San Diego.