Pe Justin Bieber îl cunoaște o lume întreagă, dar puțini sunt cei care o știu pe cea care i-a dat viață. Patricia sau Pattie Mallette, așa cum își spune pe rețelele de socializare, i-a fost alături fiului ei la fiecare pas și are o poveste de viață incredibilă, pe care a spus-o într-un interviu. 

Pattie Mallette l-a avut pe Justin Bieber când era foarte tânără. L-a născut când avea doar 18 ani și a încercat să îi dea cea mai bună educație. Mama artistului a avut o copilărie și o adolescență dificilă, a fost abuzată sexual, a fost depresivă și a încercat chiar să-și ia viața când avea 17 ani, înainte de a rămâne însărcinată. Apoi a întâlnit un duhovnic care a ajutat-o să se apropie de Dumnezeu și să își găsească drumul. Tot în acea perioadă l-a cunoscut și pe Jeremy Bieber, cel care a devenit tatăl lui Justin.

Enough is enough. Justin Bieber a vorbit despre boala de care suferă. Ce le-a cerut jurnaliștilor?

Deși a rămas însărcinată la o vârstă foarte fragedă și toată lumea se aștepta să nu păstreze sarcina, Pattie a decis că este pregătită să devină mamă și l-a adus pe lume pe Justin, care acum este idolul a milioane de adolescenți. S-a despărțit ulterior de tatăl lui și s-a dedicat educației fiului său. Ea i-a fost și mentor și manager în primii ani ai carierei. Justin era doar un copil atunci când a fost descoperit de Scott Braun și i s-au oferit un contract și posibilitatea de a avea o carieră în America. Mama lui nu a stat pe gânduri atunci și a zburat cu fiul ei din Canada în S.U.A. pentru ca el să-și îndeplinească visul de a face muzică.