Relația lui Justin Bieber cu Hailey a evoluat așa cum nimeni nu se aștepta. Let's be honest! Cine șe aștepta să îl vadă pe Justin la casa lui?

Chiar dacă este soția unuia dintre cei mai râvniți artiști din lume, asta nu înseamnă că totul este roz pentru ea. Hailey a avut multe probleme de-a lungul relației cu Justin și nu s-a ferit niciodată să discute despre ele. Probabil una dintre cele mai dificile etape pentru Hailey a fost aceea în care a trebuit să faca față hate-ului venit din partea fanilor Selenei Gomez.

Au existat multe zvonuri conform cărora Hailey a început să vorbească cu Justin în timp ce acesta încă nu se despărțise de Selena. Sătulă de acuzații nefondate, Hailey a profitat de ocazie și a dezbătut acest subiect în cadrul podcast-ului realizat de Ashley Graham.

Hailey i-a lămurit pe toți și a spus că în timp ce vorbea cu Justin, amândoi erau celebatari. Fiind singuri, au discutat o bună perioadă de timp până și-au dat seama că se potrivesc și că au sentimente unul față de celălalt. Chiar dacă au mai avut mici probleme, cei doi le-a gestionat destul de bine, iar acum formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz. Justin este obsedat de soția lui, iar Hailey a recunoscut că este geloasă.