Justin Bieber pare că trăiește cea mai fericită și liniștită perioadă din viața lui. Are o soție frumoasă și iubitoare, tocmai a lansat un album nou și și-a găsit liniștea în credință, dar lucrurile nu au stat dintotdeauna așa. Ca mulți artiși, Bieber a avut probleme cu drogurile în trecut, iar acum a găsit puterea să vorbească deschis despre asta.

Bieber pare că a ajuns într-o etapă matură a vieții lui. Se concentrează asupra muzicii și vieții de familie și este mai liniștit ca niciodată. Dar nu a fost mereu așa și probabil că mulți își amintesc perioadele agitate din adolescența lui Justin, acelea în care participa la curse ilegale de mașini, ajungea în arest sau dădea cu pumnul în fanii care îl abordau. Acestea nu au fost singurele probleme cu care artistul s-a confruntat în anii trecuți, iar acum a vorbit despre faptul că a fost dependent de substanțe interzise. După ce Demi Lovato și-a spus povestea dependenței într-un documentar, Justin Bieber a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața lui într-un interviu pentru revista GQ. 

Justin Bieber și Hailey, probleme de cuplu. ”Nu am avut deloc încredere în ea!”

”Am crezut că succesul va face ca totul să fie bine, dar nu a fost așa. Pentru mine, drogurile au fost un factor care m-a ajutat să merg mai departe”, i-a spus Bieber jurnalistului care îi lua interviul. Artistul a mai povestit că ajunsese atât de rău, încât gărzile lui de corp veneau noaptea în dormitorul lui, pentru a verifica dacă mai respiră și dacă mai are puls. Totul s-a schimbat când a cunoscut-o pe viitoarea lui soție. Justin și Hailey au anunțat că s-au căsătorit la finalul anului 2018 și de atunci pare că artistul și-a găsit echilibrul. A început să fie credincios și să se roage și spune că acest lucru l-a ajutat și mai mult să fie în armonie cu el însuși.