De când a lansat piesele ”Lose you to love me” și ”Look at her now”, Selena Gomez este prezentă pe toate rețelele sociale și în presă.

Știrile despre faptul că Selena cântă despre relația toxică pe care a avut-o cu Justin Bieber au ajuns și la urechile artistului, care a simțit că nu mai face față presiunii și a decis să se deconecteze de la tot.

Fanii Selenei Gomez au înțeles că artista cântă despre perioada în care aceasta a suferit, așa că au ajutat-o să ajungă direct pe locul 1 din Billboard Top 100. Justin Bieber a simțit că este prea multă presiune pentru el și pentru Hailey, așa că a decis să plece într-o excursie că să se relaxeze și să scape de toate curiozitățile presei.

Artistul ales o locație liniștită și retrasă, perfectă pentru o deconectare de la agitația creată de piesele lansate de Selena Gomez. Artistul a postat pe Instagram un mesaj prin care își justifică absența: ”Am plecat într-o excursie cu mine însumi pentru a mă ruga, pentru a mă gândi și pentru a reflecta...este timpul să mă întorc la soția mea.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Took a road trip by myself to pray, think reflect.. time to get back to WIFEY 😍😍😍

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on