Justin Bieber a detronat-o pe Ariana Grande și a devenit, oficial, cel mai ascultat artist de pe Spotify. Biebs este regele absolut al platformei de streaming, iar fanii lui sunt în fiecare lună în număr mai mare decât ai oricărui alt artist pe serviciul de streaming. 

Justin Bieber a primit o veste excelentă: are cei mai mulți ascultători pe Spotify și a doborât recordul deținut anterior de Ariana Grande. Peste 83 de milioane de utilizatori ascultă, în medie, în fiecare lună muzica artistului canadian. E drept că mare parte din succes se datorează albumului ”Justice”, lansat în luna martie. Fanii lui Biebs încă nu s-au săturat de piesele de pe album și le dau play în număr de zeci de milioane, în fiecare lună. De altfel, într-un clasament al celor mai ascultate melodii de vara aceasta de pe Spotify, Justin are două piese în top 20. Este vorba despre ”Stay”, colaborarea recentă cu The Kid LAROI, și ”Peaches”, hitul lansat odată cu albumul. 

Justin Bieber are o mamă de nota zece! L-a născut când avea 18 ani și are o poveste de viață incredibilă

Bieber este liderul absolut și i-a depășit cu mult pe alți colegi de breaslă în ceea ce privește ascultările pe Spotify. Pe locul al doilea ca medie lunară de stream-uri se află The Weeknd, cu 74.5 milioane, iar pe locul trei - Ed Sheeran, cu 72.4 milioane. Ariana Grande a pierdut teren și a ajuns, de la o medie de 82 de milioane de ascultări, cât avea în urmă cu câteva luni, la aproximativ 60 de milioane. O explicație ar putea fi faptul că a trecut aproape un an de la ultimul album lansat.