Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Micuța Josephine este totul pentru ei, iar fiecare zi petrecut în cel mai important rol din viața lor este o adevărată provocare.

Smiley și iubita lui, Gina fac tot posibilul să petreacă mult timp alături de micuța lor, chiar dacă programul nu este cel mai îngăduitor cu ei. Gina a renunțat la proiectele tv pentru o perioadă, dar Smiley încă are agenda plină și, cel mai probabil, în curând vor începe și concertele. Pe lângă proiectele deja știute de fani, Smiley a început să filmeze special pentru Youtube emisiunea ”8, 8 și ceva fix”, acolo unde are ca invitați cei mai buni prieteni care por veni oricând cu un sfat de părințeală.

În episodul din această seară, pe lângă invitații de pe canapea DOC și Deliric, intervenția Ginei va fi una cu totul și cu totul specială. Proaspăta mămică îl va suna pe Smiley să îi dea vestea cea mare. Se pare că Josephine a rostit primul cuvânt și acela nu este tata, ci mama. Pentru cei curioși să afle care este întreaga poveste din spatele apelului, episodul va fi urcat exclusiv pe canalul ”8, 8 și ceva fix”. 

Be there!

 

 
8, 8 si ceva, FIX, cu Smiley - Teaser

maine seara de la 8, 8 si ceva, Fix va astept aici cu un nou episod in care incercam sa aflam de ce minciuna e mai interesanta decat adevarul. 🤔 suna serios, dar nu e chiar asa, e o discutie in care am ras mult, am injurat si am vorbit despre nevestele altora cu doi dintre cei mai cunoscuti filosofi in trening contemporani, DOC si Deliric 👏🏼 iar prin telefon, corespondenta mea speciala de acasa GinaPistol ❤️ bine, adevarul e undeva la mijloc, o sa vedeti despre ce vorbesc maine seara 😎

Publicată de Smiley pe Miercuri, 19 mai 2021