Ce naște din pisică, șoareci mănâncă. Renunțatul la haine a devenit deja un trend în familia Cyrus, iar dacă până acum era obișnuiți ca Miley să aibă astfel de apariții, mai nou nici Noah nu face excepție.

Noah Cyrus pare că s-a îndrăgostit de stilul country, iar muzica ei a adus-o pe scena premiilor CMT dedicate muzicii country. Noah ne-a surprins și a urcat dezbrăcată pe scenă, așa cum obișnuia să facă și sora ei în trecut. Artista a interpretat piesa ”This is us” și chiar dacă are o voce superbă, publicul a rămas uimit de apariția acesteia. Noah a optat pentru o pereche de cizme lungi, o pălărie de cowboy și un costum de baie cu paiete.

Chiar dacă se inspiră din stilul vestimentar al lui Miley, Noah și sora ei nu au avut mereu o relație la fel de bună. Artista a făcut un live pe contul ei de Instagram, unde a vorbit mai mult despre mesajul din spatele piesei „Young & Sad”. „Având în vedere familia în care m-am născut, toată lumea mi-a făcut viața complicată pentru că era complicat să fiu sora mai mică a lui Miley. Mereu am simțit că sunt acea persoana de care nu-i pasă nimănui, din cauza lucrurilor pe care oamenii le spuneau despre mine în online.”, a spus Noah, la un moment dat.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

space cowgirl 👁🤍

A post shared by noah (@noahcyrus) on