Aproape că nu există membră a clanului Kardashian care să nu fi fost acuzată la un moment dat că a apelat la operații și la Photoshop în exces. Milionarele nu au recunoscut niciodată intervențiile, dar se pare că fanii lor nu mai pot fi păcăliți. 

Zilele trecute, Khloe Kardashian a trecut prin una dintre cele mai sumbre perioade din viața ei de când este prezentă în online. Khloe a fost mereu sora mai plonuță, așa că a muncit din greu să ajungă la formele perfecte pe care le are astăzi. Sau pe care le afișează, pentru că se pare că aceasta abuzează din nou de Photoshop.

Recent, o poză needitată cu Khloe a scăpat pe Internet, iar fanii acesteia au rămas surprinși să vadă că nu are nicio legătură cu realitatea. Corpul vedetei nu era deloc tonifiat cum este pe Instagram, iar fanii au început imediat să o critice. Khloe le-a dat imediat peste nas răutăcioșilor și a făcut un live cu sora ei, Kim unde s-a dezbrăcat și le-a arătat tuturor că rezultatele sportului sunt vizibile și în viața reală, nu doar pe Instagram. 

Khloe, data viitoare las-o mai moale cu Photoshop-ul!