”Bună dimineața, s-a trezit dulceața!” Nu, nu este vorba despre Ruby, ci despre Killa Fonic care se pare că a început să copieze din obiceiurile Rubinei. Artistul a renunțat de tot la haine și s-a pozat în toată splendoarea la prima oră a dimineții.

Fără doar și poate, Killa știe cum să atragă atenția. Stilul lui este inconfundabil, la fel și vocea, iar acum se mai adaugă ceva pe listă. Selfie-urile provocatoare. Killa a dus totul la un alt nivel și s-a fotografiat fără haine. Cu siguranță imaginea postată pe stories a făcut multe domnișoare să pună stop pentru a se bucura mai mult de peisaj, mai ales că nu vezi așa ceva în fiecare zi.

Din studioul de înregistrări, direct pe TikTok. Killa Fonic este prezent pe remake-ul piesei virale ”Fendi”. Ai ascultat-o?

Killa a împușcat doi iepuri dintr-o lovitură: s-a folosit de filtrul lui de Instagram, ”Killa Fonic - III” și le-a oferit și fanelor o imagine pe care, probabil, o așteptau demult. Nu este pentru prima dată când Killa renunță la haine. Artistul s-a pozat și de 8 martie dezbrăcat, în cadă, dar s-a acoperit în emoji-uri.

 

 

 

Bucură-te de această minunată zi în care până si natura te sărbătorește, zâmbindu-ți cu soarele și îmbrățișându-te cu primăvara!

Publicată de Killa Fonic pe Luni, 8 martie 2021