Așa cum ne-am obișnuit deja, în fiecare an revista People desemnează ”the sexiest man alive”. Anul trecut, John Legend s-a bucurat de acest titlul, iar acum a venit momentul să renunțe la el în favoarea altei vedete masculine.

Pe lângă multele premii, John Legend a adăugat anul trecut la colecție titlul de cel mai sexy bărbat al anului 2019. Soția sa, Chrissy a fost foarte mândră de reușita soțului ei și a postat un mesaj amuzant pentru toți urmăritorii ei: ”Secretul meu a ieșit la lumină. Mi s-a îndeplinit visul de a face sex cu cel mai sexy bărbat în viață, desemnat de People. O onoare!!!”

Acum, a venit rândul ca John Legend să predea ștafeta unui alt bărbat. Cui? Celebrului actor Michael B. Jordan, cunoscut pentru rolurile din Black Panther și Creed. Marele anunț a fost făcut în timpul show-ului lui Jimmy Kimmel. Pentru a sărbători această reușită, pe clădirea unde se filmează show-ul a fost pus un poster gigantic cu Michael pe coperta celui mai recent număr People. 

Este un sentiment minunat. Până acum, toți prietenii mei făceau glume și îmi spuneau că acesta este singurul titlu pe care nu îl voi primi niciodată.”, a declarat Michael pentru revista People.

În ultimii ani, cei care s-au bucurat de mult râvnitul titlu din partea revistei People au fost Adam Levine, Dwayne Johnson, Idris Elba, Chris Hemsworth, David Beckham și Channing Tatum.