Joey King se numără printre actrițele preferate în rândul adolescenților. Aceasta i-a cucerit pe toți cu rolul din „The kissing booth”, dar acea perioadă a apus demult. Acum, Joey a început să producă filme și să joace alături de cele mai mari nume din industria cinematografică.

Joey King a demonstrat tuturor că nu duce deloc lipsă de talent. De la un rol într-un film pentru adolescenți, Joey a ajuns departe. Anul acesta a bifat nu una, ci două producții de anvergura. Una dintre ele este filmul de „The Princess” care o are în rol principal, iar cea de-a doua este huge.

King a reușit ceea ce alții doar visează. Actrița a împărțit platoul de filmare cu nimeni altul decât Brad Pitt. Joey King, Brad Pitt, Zazie Beetz, Aaron Taylor-Johnson și Brian Tyree Henry sunt colegi în producția „Bullet train”. Acesta este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului și nu este de mirare că au fost organizate evenimente de lansare în marile orașe.

După Paris, a venit rândul ca Joey King să își facă apariția și la Berlin. Actrița a atras toate privirile pe covorul roșu. Pentru un asemenea eveniment, Joey a ales o perucă cu păr scurt, roz pe care a accesorizat-o un outfit complet semnat de Balenciaga. Blițurile paparaziilor au fotografiat-o non-stop și toată lumea vorbește despre look-ul ei.

Joey King, mai hot ca niciodată. Actrița a făcut furori la Berlin la premiera filmului „Bullet train”
Hepta

Joey King a jucat în filmul horror „The Conjuring”

Deși majoritatea fanilor o știu din „The Kissing Booth” de pe Neflix, ei bine, când avea câțiva anișori, Joey a interpretat unul dintre cele mai grele roluri din cariera sa. Impactul emoțional a fost unul puternic și a lăsat o amprentă asupra personalității lui Joey. Actrița nu a vorbit niciodată despre acest carusel al emoțiilor și trăilor, până acum.

„A fost uimitor la filmări, dar a fost intens. S-au întâmplat o mulțime de lucruri ciudate pe platourile de filmare, pe lângă faptul că filmul în sine a fost unul horror. Nu știu cum, dar am început să dezvolt o disfuncționalitate a sângelui. Practic, în tot corpul meu, celule parcă au dispărut.

Am fost predispusă la hemoragie internă și puteam să am nevoie, la un moment dat, de transfuzii. A fost foarte greu. În fiecare zi, după filmări mergeam la spital pentru drenarea sângelui. Apoi, dintr-o dată, nu a mai fost nevoie de asta.” a povestit Joey în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joey King (@joeyking)