Nu mai avem niciun dubiu că Joe Jonas este unul dintre cei mai sexy tătici. Artistul experimentează foarte mult în ultima vreme în materie de look-uri, iar cea mai recentă alegere l-a făcut să fie de nerecunoscut.

Sophie și Joe Jonas și-au început în mod oficial cel mai important rol din viața lor, cel de părinți. Sophie a fost foarte discretă pe toată perioada sarcinii. Actrița din ”Game of Thrones” a născut la un spital din Los Angeles o fetiță perfect sănătoasă al cărei nume este Willa.

Joe este cel mai mândru tătic din lume și a vrut ca noul capitol din viața lui să îl surprindă cu un look nou. Artistul nu este la prima încercare, dar se pare că acum a dus totul la un alt nivel. Fratele Jonas s-a vopsit roz. În timp ce mulți l-au criticat pentru alegerea făcută, Joe are un motiv destul de întemeiat. Luna octombrie este luna prevenției cancerului de sân, iar Joe a vrut să tragă un semnal de alarmă pe Insta stories, acolo unde și-a arătat pentru prima dată noul look.

Înainte de a deveni părinți, Sophie și Joe s-au gândit să își alăture talentele și să joace împreună într-o parodie. Parodia a fost produsă de cei de la Vanity Fair și apar în ea celebrități precum Hugh Jackman, Elijah Wood, Jack Black, Keegan-Michael Key. Actorii au parodiat celebra piesă ”Princess bride” care a apărut în 1987.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ivoted

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on