Deși este destul de activă în plan muzical, Jessie J a revenit în atenția presei după ce a început o relație cu actorul Channing Tatum. Toată lumea a observat asemănarea izbitoare a cântăreței cu fosta soție a lui Tatum.

La ultimul său concert, Jessie J a dezvăluit cel mai intim lucru din viața ei: nu poate avea copii. Artista a aflat totul în urmă cu 4 ani, dar a decis să păstreze secretul până acum: "Mi s-a spus în urmă cu patru ani că nu voi putea avea copii niciodată. Nu vă spun acest lucru pentru simpatie deoarece sunt una din milioanele de femei și bărbați care au trecut prin asta și vor trece prin asta.".

La 30 de ani, Jessie J și-a făcut însă planuri de viitor și și-a promis că va deveni mamă, cu orice preț. "Văd copii în viitorul meu 100%. Foarte curând. Am început să mă gândesc că vreau ca copiii mei să privească în urmă și să spună: Nu a fost mami uimitoare? Chiar am început să mă gândesc la ce las în urmă pentru ei", declara Jessie J, într-un interviu pentru Marie Claire, în urmă cu câțiva ani.