Maluma și JLo au lansat piesa ”Pa' Ti” și nu negăm faptul că în videoclip cei doi au câteva secvențe super hot. Artiștii nu au format un cuplu doar în videoclip, ci și după închiderea camerelor de filmat, iar cea mai recentă ședintă foto ne face să spunem ”wow!”

Maluma baby și Jenny from the block se pare că rezonează foarte bine. Cei doi apar împreună în filmul ”Marry me” care urmează să fie lansat în februarie 2021 și chimia dintre ei i-a făcut să lanseze chiar și piesă împreună. Este evident că cei doi ar forma un cuplu super hot, așa că cei de la publicația Billboard au profitat de asta și au făcut o ședința foto incendiară.

Maluma și Jennifer sunt pe coperta Billboard și au oferit și un interviu despre cum a luat naștere colaborarea dintre ei. În octombrie anul trecut, Maluma le-a făcut o surpriză fanilor prezenți la concertul din Madison Square Garden și a invitat-o pe Jennifer pe scenă. Cei doi au cântat ”No me ames”, piesă pe care JLo o cânta alături de fostul soț, Marc Anthony. Din acel moment, cei doi și-au dat seama că o colaborare între ei ar fi foarte bine primită de fani.

”Pa' Ti” și ”Lonely” nu sunt singurele piese pe care le-au lansat cei doi. Maluma și JLo au multe surprize pentru fani, iar pe coloana sonoră a filmului ”Marry me” vor mai fi încă trei piese cântate de cei doi.

Well done, Maluma baby!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EL PARCERO DE MEDALLO Y LA REINA DEL BRONX HEAT UP HOLLYWOOD🤴🏻👸🏻 @jlo .... @billboard

A post shared by MALUMA (@maluma) on