Jennifer Lopez este o divă, în adevăratul sens al cuvântului. Bărbații care au trecut până acum prin viața ei, știu că nu este deloc ușor de mulțumit. Totuși, Ben Affleck părea a fi „pe sufletul ei”, dar realitatea este alta. Cuplul Bennifer a decis să ia o pauză, deși nu a trecut nici o lună de la căsătorie.

Mariajul pare că nu-i prea priește lui Jennifer Lopez. La trei săptămâni de când i-a spus „da” lui Ben Affleck, diva a simțit nevoia unei pauze. Deși se aflau în luna de miere în Paris, se pare că JLo și Ben nu se vor întoarce împreună acasă. Artista va continua seria de plimbări prin Europa, în timp ce soțul ei se va întoarce în Los Angeles.

În timp ce mulți s-au grăbit să prevadă un posibil divorț, se pare că acesta este, mai degrabă, un sacrificiu pe care îl fac. Ambii au cariere fulminante și și-au asumat de la început că nu pot fi mereu unul lângă altul. Jennifer Lopez și Ben Affleck nu sunt deloc speriați de o relație la distanță. Din contră, caută mereu alternative pentru a comunica.

„Petrecerea timpului separat îi face mai puternici și este perfect pentru că, atunci când sunt despărțiți, câștigă mulți bani. Este o situație win-win. Întotdeauna vorbesc, îşi trimit mesaje, stau pe FaceTime”, a spus o sursă pentru Hollywood Life.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat la trei săptămâni de la căsătorie. Fanii cred că mai este un singur pas până la divorț
Hepta

Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat contract prenupțial

Jennifer Lopez știe ce vrea de la ea, dar și de la partenerul ei. Artista s-a logodit de curând cu Ben Affeck și, deși părea simplu să te reîndrăgostești, JLo demonstrează că actorul trebuie să respecte câteva condiții de foc. Și pentru ca totul să fie de necontestat, diva a făcut un contract prenupțial.

Jennifer Lopez a avut mai multe relații eșuate, așa că nu mai vrea să sufere. De data asta, artista și-a luat măsuri serioase de precauție și a ajuns la concluzia că varianta salvatoare este un contract prenupțial. Vedeta a fost destul de drastică și, oricât de mult l-ar iubi pe Ben, nu l-a menajat deloc.

Potrivit celor de la American Post, contractul conține mai mult condiții care nu au fost dezvăluite. Una singură a atras atenția mai mult și este cea care se referă la pretențiile de ordin sentimental. Mai exact, JLo i-ar fi impus lui Affleck să întrețină relații intime cu ea de cel puțin patru ori pe săptămână.