După mai bine de 20 de ani de la prima lor întâlnire, Jennifer Lopez și Ben Affleck au devenit din nou suflete pereche și trebuie să recunoaștem că formează un cuplu foarte reușit. Până acum, cei doi au mers în multe vacanțe împreună și deja nu mai era un secret pentru nimeni faptul că între ei este mai mult decât o prietenie, dar nimic nu se compară cu o apariție oficială.

Jennifer Lopez este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Ben Affleck. Deși toată lumea credea că va rămâne alături de Rodriguez pentru tot restul vieții, se pare că soarta a avut alte planuri pentru ea și a întors-o în trecut. După ce l-a eliminat total pe Alex din viața ei (și de pe Instagramul ei), JLo și-a găsit alinare în brațele lui Ben Affleck, cel cu care a format la începutul anilor 2000 unul dintre cele mai hot cupluri.

Cum toată lumea deja știa de relația lor, Jennifer a crezut că Festivalul de Film de la Veneția este o ocazie bună pentru a se afișa pentru prima dată la brațul lui Ben într-un cadrul oficial. Cei doi au atras toate privirile, iar blițurile paparazzilor au fost îndreptate non-stop asupra lor. Jennifer l-a însoțit pe Ben la eveniment, acesta având rolul contelui Pierre din Alençon în drama istorică co-produsă de bunul lui prieten, Matt Damon.

Cât de cute sunt cei doi?