Jennifer Lopez și Mariah Carey sunt două dintre divele muzicii. Între cele două s-au simțit mereu tensiuni, iar Mariah a descris toată situația în cartea ei.

Mariah Carey a lansat pe 29 septembrie cartea ”The Meaning Of Mariah Carey” și, odată cu lansarea acesteia au început să apară multe victime colaterale. Una dintre ele este și Jennifer Lopez, pe care Mariah o acuză că i-a furat succesul.

La vârsta de 18 ani, Mariah lucra la un restaurant din Long Island, unde l-a cunoscut pe Tommy Mottola, o persoană influentă și deținătorul casei de discuri Sony. Șase ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit chiar dacă era o diferență de vârstă destul de mare între ei. Mariajul lor nu a rezistat foarte mult, Mariah invocând ca motiv de divorț posesivitatea lui Tommy.

Scandalul dintre Mariah și Jennifer Lopez a început din cauza lui Tommy. Acesta a preferat să ofere un sample din piesa ”Loverboy” de la Mariah unei ”persoane pe care nu o cunosc”, căci așa o numește Mariah pe Jennifer în cartea pe care a lansat-o. Mariah s-a ferit să scrie numele lui Jennifer Lopez, dar cei care cunosc situația dintre ele și-au dat seama imediat despre cine este vorba.

Jennifer Lopez nu este singura artistă care este victima cărții lansate de Mariah. Nici Eminem nu este ferit de răutatea fostei sale partenere.  Rapperul este destul de îngrijorat de imaginea pe care i-a conturat-o Mariah în carte, mai ales că acesta nu a avut niciodată încredere în el într-o relație.

”Eminem și Mariah au avut o relație foarte toxică. Știe că Mariah va avea o atitudine negativă în ceea ce-l privește. Em este îngrijorat că Mariah va spune că a fost un iubit egoist”, a declarat o sursă pentru US Weekly.