Jennifer Lopez este una dintre artistele care a trăit o viață demnă de film. Acum, după atâția ani de carieră, JLo va avea propriul documentar, iar fanii sunt mai mult decât încântați să afle asta.

Jennifer Lopez este un exemplu pentru mulți artiști aflați la început de drum și nu numai. Anul acesta, spre bucuria fanilor, artista va avea propriul documentar care va prezenta aspecte din viața ei personală, dar și profesională. Despre Jennifer sunt multe de spus, nu sunt suficiente 90 de minute, dar fanii speră că nu va fi singurul astfeld de proiect. 

Documentarul se axează pe un superstar internațional care a inspirat oamenii de-a lungul timpului cu perseverența de care a dat dovadă, creativitatea sa briliantă, cât și contribuțiile culturale. Și este doar începutul. Halftime este doar startul pentru a doua parte din viață a lui Jennifer, în timp ce evoluează ca Latina, mamă, artistă și își folosește vocea către un scop măreț”, au spus organizatorii Festivalului de Film Tribeca.

Documentarul va avea premiera pe 14 iunie și va putea fi vizionat pe Netflix. 

Recent, Jennifer a fost cerută de soție și a povestit totul fanilor. „Îți poți imagina cum cel mai mare vis al tău devine realitate? Sâmbătă seara, în timp ce era în locul meu preferat din întreaga lume (în cadă), iubitul meu frumos a îngenuncheat și m-a cerut de soție. Nu mă așteptam deloc la asta. Pur și simplu m-am uitat în ochii lui care râdeau și plângeau în acelați timp. Nu mi-a venit să cred că după 20 de ani se întâmplă din nou. Am rămas fără cuvinte. Normal că i-am spus „DA”!”, a scris Jennifer pe internet în cadrul proiectului pe care îl are, „On the JLo newsletter”.