Jennifer Lopez și mama ei seamănă ca două picături de apă. Cele două apar în cea mai recentă campanie publicitară pentru un brand de lux, iar fanii au fost uimiți să vadă imaginile cu cele două.

Jenny from the block moștenește frumusețea de la mama ei. Cele două au participat la o ședință foto pentru Coach, iar imaginile i-au uimit pe fani. JLo seamănă perfect cu mama ei și, mai degrabă, fanii au crezut că sunt surori, nu mamă și fiică. Jenny are o relație specială cu mama ei și profită mereu de fiecare ocazie pentru a-i spune cât de mult înseamnă pentru ea.

Alături de Jennifer și de mama ei, Guadalupe la ședință a luat parte și fiica artistei, Emme, despre care știm că are toate șansele să îi calce pe urme mama ei. ”Familia înseamnă să ai o sursă constantă de iubire. Înseamnă să ai multă răbdare și bunătate”, a spus JLo în cadrul campaniei Coach.

În decembrie, JLo a sărbătorit cei 74 de ani ai mamei sale și a postat un mesaj emoționant despre una dintre cele mai importante persoane din viața ei. ”Lumea mă întreabă de unde am atâta energie, de unde am vibe-ul pozitiv și toate mișcările de dans...ei bine, răspunsul este simplu: de la mama mea. De mică știu că o vedeam dansând, râzând și luminând fiecare încăpere cu energia ei.Ea este definiția tinereții fără bătrânețe. Mereu i-a plăcut muzica, filmele și istoria, iar asta mi-a transmis și mie. De aceea sunt ceea ce sunt astăzi. ”