Jennifer Lopez are un mare da din partea noastră. Artista continuă să își uimească fanii cu pozele pe care le postează și se pare că asta este rețeta succesului pe Instagram. Good job, JLo!

Jennifer Lopez este exemplu perfect de tinerețe fără bătrânețe. La vârsta ei, artista arată perfect și pare că întinerește pe zi ce trece. Jennifer Lopez se mândrește de fiecare dată când are ocazia în online cu trupul ei, iar fanii sunt mereu acolo pentru a o aprecia. JLo încă se află în vacanță, iar asta este ocazia perfectă pentru a posta imagini care să îi aducă milioane de aprecieri. 

Una dintre cele mai recente imagini de pe Instagram i-a adus artistei aproximativ 4 milioane de like-uri în doar câteva ore, semn că Jennifer Lopez încă se menține pe pozițiile fruntașe în clasamentul preferințelor fanilor. 

Anul care tocmai s-a încheiat a fost unul relativ bun pentru artistă pe plan profesional, Jennifer Lopez lansând piese și sunținând concerte online. Pe plan personal se putea și mai bine, având în vedere că artista și-a anulat planurile de nuntă cu Alex Rodriguez.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)