Jason Momoa nu spune „nu” provocărilor. După ce a fost în centrul atenției datorită vieții amoroase destul de tumultoase, Jason este cu capul în nori. La propriu. Videoclipul cu actorul în ipostaza de însoțitor de zbor face înconjurul internetului, iar dacă l-ai ratat, îți spune noi care e faza.

Jason Momoa știe cum să își facă reclamă și cum să devină viral. Actorul din „Aquaman” a fost văzut într-o ipostază la care nimeni nu se aștepta. Iubitul Eizei Gonzalez a dat costumul de „Aquaman” pe costumul de însoțitor de zbor. Actorul a fost filmat în timp ce împărțea apă îmbuteliată la bordului unui avion Hawaiian Airlines A330. Dar nimic nu este întâmplător.

Actorul care tocmai ce a împlinit 43 de ani a fost născut în Honolulu și are rădăcini havwaiiene din partea tatălui. Jason a crescut în Iowa înainte de a se reîntoarce în Hawaii, unde a primit un rol în serialul Baywatch Hawaii in 1989. De asemenea, nici apă pe care o împărțea pasagerilor nu a fost aleasă la întâmplare.

 

@livinglikekylee

My aunty sent me this vid, i just thought i’d share 😍✈️ #PostitAffirmations #hawaiitiktok #jasonmomoa #flightattendantlife

♬ The Little Mermaid (Marimba Remix) – Harry Goes Boom!

 

 

Jason Momoa luptă pentru salvarea planetei

„Mananalu Pure Water” este chiar brand-ul dezvoltat de către actor, iar sticlele sunt confecționate din aluminiu reciclat. Jason și noua lui afacere garantează că fiecare sticlă cumpărată elimină un reziduu din plastic de pe fundul oceanului.

Cei de la Hawaiian Airlines au bătut palma cu Jason și cu brand-ul Mananalu la începutul acestui ani. Apa este la dispoziția călătorilor first class, dar și economy. Compania susține că de la începutul anului și până în prezent au eliminat 300.000 de sticle de plastic.

Pentru a fi mereu pe gustul consumatorilor, Momoa a venit cu arome noi. Astfel, la bordul aeronavelor Hawaiian Airlines, pasageri pot încerca apă cu aromă de  Tahitian Lime, Lilikoi Passion și grapefuit roz. Totuși, există o variantă salvatoare și pentru cei care nu călătoresc cu avionul. Jason Momoa vinde apă și pe Amazon. 

Jason Momoa a schimbat macazul. Trebuie să îl vezi pe actor în ipostaza de însoțitor de zbor!
Hepta