”Savage Love” este una dintre cele mai virale piese de pe TikTok. Jason Derulo a vrut să dea lovitura, lansând o variantă oficială, dar planurile nu i-au ieșit așa cum se aștepta.

Jawsh 685 a postat pe TikTok celebrul sunet de 30 de secunde “Laxed (Siren Beat)”. Acesta a devenit cel mai viral sunet de pe TikTok, cu peste 750,000 de tiktok-uri realizate pe zi și cu peste 43 de milioane de vizualizări. Cei mai celebri tiktok-eri au dansat pe ”Laxed”, printre care Addison Rae, Tony Lopez și Jessica Alba. 

Jason Derulo a fost atât de cucerit de sunetul încărcat de Joshua Stylah, un adolescent din Polonia, încât a lansat o variantă oficială și a numit-o ”Savage Love”. La scurt timp după, artistul a fost dat în judecată de către adolescent, iar în urma procesului, Jason a trebuit să îi recunoască drepturile de autor și să îl menționeze în titlul.

Joshua a dus negocieri cu cei de la Columbia Records, iar Jason a modificat titlul piesei. ”Jason a vrut beat-ul pentru piesă - a vrut ca piesa să fie un cântec de la Jason Derulo produs de Jawsh. Jawsh a trebuit să se decidă ce vrea să facă, nu a fost constrâns de un artist mare să ia decizii. Acum, Stylah este un artist care a semnat la Columbia Record”, a declarat o sursă pentru Variety.