Jason Derulo va fi recunoscător toată viața perioadei de izolare. Artistul și-a găsit marea iubire și este în al nouălea cer, mai ales că el și iubita lui au multe lucruri în comun.

După ce s-a despărțit de Jordin Sparks, Jason Derulo și-a găsit fericirea alături de fotomodelul Jena Frumes. Cei doi fac senzație pe TikTok, acolo unde postează filmulețe amuzante și multe provocări. Jason și Jena s-au întâlnit la sala de sport fix înainte de a începe pandemia și, de atunci s-au izolat împreună și bine au făcut. Și, ca să fie the perfect match, ambii sunt născuți pe 21 septembrie.

Jason Derulo se îndrăgostește pe zi ce trece mai mult de iubita lui. Artistul a recunoscut că relația lor a devenit mai puternică, chiar dacă la început l-a speriat ideea de a petrecere mult timp în izolare cu o singură persoană. ”Toată lumea este de părere că izolarea fie ajută relația, fie duce la despărțire. Pentru noi, lucrurile au fost diferite. Toată perioada a fost minunată., a declarat Jason pentru Ellen.

Jena Frumes este model și este cunoscută datorită aparițiilor din show-ul ”Wild ‘N Out”. Modelul are origini africane, franceze și americane și a studiat la North Carolina Central University. Părinții ei au fost destul de rezervați în ceea ce privește cariera ei, dar până la urmă s-au acomodat cu ideea și acum se bucură de celebritatea fiicei lor. 

 

 

@jasonderulo

This sums up our relationship 😂 @jena

♬ original sound - CharlieGC15