Oficial, s-au terminat filmările pentru sezonul al cincilea din ”La Casa de Papel”, iar actorul care îi dă viață personajului El Profesor a fost cel care a făcut anunțul pe Instagram. Urmează producția și montajul și, cel mai probabil spre sfârșitul anului, va apărea pe Netflix. 

S-au terminat filmările la sezonul final al unuia dintre cele mai de succes seriale produse de Netflix. Anul acesta, ”La Casa de Papel” ajunge la final, iar fanii seriei așteaptă cu sufletul la gură deznodământul, pentru a vedea dacă banda de hoți cu nume de orașe va scăpa basma curată sau nu. Actorii din serial au postat pe Instagram câteva imagini, de când au început filmările și până la final. Alvaro Morte, cel care îl interpretează pe El Profesor, a ținut să își ia adio așa cum se cuvine de la platourile de filmare pe care a petrecut cel mai mult timp în ultimii ani. Actorul a postat pe contul lui de Instagram un filmuleț de câteva secunde, din mașină, după ce a terminat de tras și ultima secvență din sezonul al cincilea al serialului. 

Surprize, surprize! Doi actori noi se alătură echipei La Casa de Papel în sezonul 5. Cine sunt?

”Plec pentru ultima dată de pe platoul de filmare de la La Casa de Papel. Cuvintele sunt de prisos. Sunt recunoscător pentru tot. Fanilor, în primul rând, întregii echipe de producție, celor de la Netflix și, nu în ultimul rând, ție, dragul meu Profesor. O să-mi fie dor să petrec timpul cu tine. Mulțumesc!”, a scris actorul în descrierea filmării. Printre cei care i-au comentat s-au numărat actorii care le dau viață lui Berlin, lui Stockholm, și Lisabonei (fosta inspectoare Raquel), dar și inspectoarei Alicia Sierra. Cei de la Netflix Spania au pus punctul pe ”i”: ”Dacă am fost pe punctul de a plânge la acest filmuleț, nu ne imaginăm cum va fi în final”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte)