Fanii La Casa de Papel așteaptă cu sufletul la gură sezonul al cincilea și ultimul al serialului devenit fenomen. Trailer-ul a apărut deja, iar cei care l-au văzut au remarcat câteva personaje noi. Sezonul cinci din La Casa de Papel va apărea pe Netflix în două părți: 5 episoade pe 3 septembrie și 5 episoade pe 3 decembrie și cel puțin doi actori noi se alătură echipei.

În fiecare sezon au apărut personaje-surpriză, iar finalul serialului care a înnebunit milioane de oameni nu face excepție. Producătorii La Casa de Papel au anunțat două nume noi care se alătură distribuției. Este vorba despre doi actori spanioli, care vor avea roluri în partea a cincea și ultima a seriei produse de Netflix.

Miguel Angel Silvestre este un actor spaniol de 39 de ani, iar dacă ai văzut Narcos, sigur îl știi de acolo. A jucat recent și în Sky Rojo, un serial creat tot de producătorii fenomenului La Casa de Papel. Acolo a avut rol de proxenet, iar ipostaza de bad guy îl prinde de minune. Încă nu știm ce rol va avea în La Casa de Papel, dar având în vedere că apare în trailer în ipostaze de tandrețe cu Tokyo, cel mai probabil se va alătura echipei conduse de El Profesor. 

 

Patrick Criado are doar 25 de ani și a apărut până acum doar în filme spaniole. La Casa de Papel va fi, cu siguranță, rampa lui de lansare, pentru că serialul a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani. Să nu uităm că actorul care îi dă viață lui Rio avea doar 19 ani atunci când a început să joace în serial. 

 

Încă nu se știe dacă cei doi vor face parte din tabăra lui El Profesor și vor apărea ca personaje-cheie care să ajute echipa să-și ducă la bun sfârșit planul măreț sau dacă, dimpotrivă, vor face parte din tabăra forțelor de ordine, care încearcă să prindă cea mai iscusită bandă de hoți cu care a avut de-a face Spania în istoria recentă.