Mai e fix o lună până când apare sezonul final din La Casa de Papel, iar trailer-ul este aici. Fanii serialului, care așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum se termină aventura hoților cu nume de orașe, au primit deja primele indicii cu privire la ce să se aștepte de la sezonul al cincilea. 

Producătorii fenomenului La Casa de Papel i-au pus pe jar pe fanii seriei încă de săptămâna trecută, când au publicat câteva imagini și au dat indicii despre trailer-ul ultimului sezon. Așteptarea a luat sfârșit, iar teaser-ul oficial este aici. La ce să te aștepți de la sezonul al cincilea? Acțiune, suspans și un război total, pentru că de data aceasta intră în scenă armata, să încerce să oprească ceea ce pare a fi cel mai mare jaf din istoria Spaniei. 

La finalul sezonului al patrulea, El Profesor a fost capturat de inspectoarea Alicia Sierra, care îl ține în lanțuri, după cum am văzut în primele imagini din sezonul al cincilea. Asta înseamnă că Tokio, Palermo, Denver, Lisabona, Stockholm, Rio, Helsinki, Bogota și Manila sunt pe cont propriu și trebuie să se descurce să țină piept forțelor de ordine, în condițiile în care ”creierul” operațiunii a fost capturat. 

Sezonul final va apărea în două părți: primele cinci episoade pe 3 septembrie și ultimele cinci episoade pe 3 decembrie. Așa arată trailer-ul oficial: