Anul 2020 este unul bun pentru J Balvin. După episodul de Coronavirus și cel de anxietate, soarele a răsărit și pe strada lui Balvin. Artistul a ajuns pentru a doua oară în Cartea Recordurilor și este un motiv de sărbătoare pentru el.

În ultimii ani, J Balvin a evoluat cât alții într-o întreagă cariera. Artistul a lansat piese după piese, toate au îmbrăcat haina de hit, iar colaborările lui au garantat succesul multor artiști. Acum, când a venit timpul ca Balvin să tragă linie și să culeagă laudele, lucrurile stau mai bine decât se aștepta. J a primit 13 nominalizări anul acesta la premiile Grammy, ceea ce îl face să pășească pentru a doua oară în Cartea Recordurilor.

J Balvin a câștigat primul său titlu GUINNESS WORLD RECORDS în martie 2016. Atunci, Balvin a doborât recordul pentru cea mai lungă staționare pe locul 1 în topul Billboard Hot Latin Songs, al unui singur artist (22 de săptămâni), cu hitul său „Ginza”.

Editia cu numarul 21 a Latin GRAMMY Awards îl are pe J Balvin nominalizat în diferite categorii, fiind premiat cu un trofeu GUINNESS WORLD RECORDS. Până acum, recordul a fost deținut de duo-ul puertorican Calle 13 care a avut zece nominalizări la cea de-a 12-a ceremonie din 2011.