Karmen a fost destul de ocupată anul trecut, mai ales că acum o are și pe micuța Rosa. La finalul anului, artista a simțit nevoia de o vacanță, dar înainte de asta, a trecut printr-o perioadă mai puțin plăcută.

Karmen a fost mereu o artistă asumată, așa că nici de această dată nu s-a abătut de regulă. Artista a decis că este timpul că vorbească sincer, ca de obicei cu fanii ei și să fie chiar ea cea care le spune că a avut Coronavirus. Karmen le-a povestit cum a fost acea perioadă pentru ea și a încercat să își aleagă cuvintele cu grijă pentru a nu crea panică în rândul urmăritorilor. 

”Înainte de vacanța din Dubai, am fost în carantină două săptămâni din cauza Covidului. Aleg să spun public că am avut COVID-19 pentru că în jurul meu văd mulți oameni speriați și panicați de moarte. Vorbesc cu emoții și cu grijă pentru că știu că mulți oameni pun preț pe cuvintele mele. Nu am comentat nimic până acum despre asta pentru că nu sunt în măsură, nu am studii în medicină. Partea bună este că nu am avut niciun simptom și nu m-am simțit bolnavă. Lumea trebuie să fie într-o oarecare alertă.” , a declarat artista.