Cine ar fi crezut că Demi Lovato se va despărți după câteva săptămâni de logodnă? Se pare că nu prea are noroc în dragoste și nici despărțirea de fostul partener nu pare una pașnică.

Demi Lovato a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că ea și Max și-a spus adio. Și spunem șocat pentru că pe tot parcursul relației, Demi afirma peste tot în online că Max este sufletul ei pereche și că nu putea găsi pe cineva mai potrivit pentru ea. Se pare că artista s-a înșelat și atunci când a simțit că lucrurile nu mai merg între ei, a pus punct relației. Despărțirea nu a fost deloc una liniștită.

Demi a șters toate pozele cu Max, iar supriza cea mare a fost faptul că Max a aflat din presă decizia lui Demi. Asta l-a deranjat foarte tare și a început să o acuze pe artistă, spunându-i că nu este deloc asumată. Demi nu s-a apărat, dar comunitatea ei de fani nu a stat cu mâinile în sân. Max s-a plâns de multe ori că se simte hărțuit de fanii lui Demi, iar acum, la câteva luni de la despărțire, lucrurile nu s-au schimbat prea mult.

Un alt episod pe care Max l-a considerat deplasat din partea lui Demi Lovato au fost glumele artistei de la gala E! People's Choice Awards. Acesta nu a apreciat simțul umorului din partea lui Demi și a postat în online câteva mesaje pentru a se asigura că vor fi văzute de cine trebuie. ”Nu mai vorbi despre mine în cadrul ceremoniilor. Mulțumesc! sau ”Să vorbești despre despărțirea noastră la gala PCA nu a fost o mișcare inteligentă.” au fost replicile lui Max.