Castelul în care Avicii a lucrat la ultimul său album a fost vândut. O actriță de filme pentru adulți a scos din cont 4 milioane de dolari pentru proprietatea impresionantă. 

Castelul Blackberry din Portland a fost reședința lui Avicii în 2016, timp de aproape două luni. DJ-ul a folosit locația pentru a lucra la cel de-al treilea album al său, pe care nu a mai apucat să îl lanseze. Biblioteca impresionantă, pe două niveluri, a fost studioul lui Avicii pentru perioada cât a locuit acolo. Albumul rămas neterminat a fost lansat în 2019, după ce mai mulți muzicieni au contribuit pentru a finaliza piesele lăsate neterminate.

Acum, castelul a fost cumpărat de o vedetă din industria filmelor pentru adulți, cu scopul de a fi transformat în locație de lux pentru astfel de producții. Mia Malkova este actriță XXX și recent s-a reprofilat în influenceriță. Are 7.4 milioane de urmăritori pe Instagram, iar filmele pentru adulți în care a jucat i-au adus o avere impresionantă, care să îi permită să cumpere un castel. Edificiul are cinci dormitoare și cinci băi, precum și o cramă proprie, cu peste 400 de sticle de vin.