Jason Derulo s-a despărțit de mama copilului său. Artistul a publicat pe Twitter un mesaj prin care și-a anunțat fanii că el și Jena Frumes au ales să meargă pe drumuri separate. 

Jason Derulo și Jena Frumes formau unul dintre cele mai apreciate cupluri, iar în urmă cu patru luni au devenit părinți. La câteva zile după ce și-au sărbătorit zilele de naștere împreună, artistul și-a anunțat fanii că se desparte de iubita lui. ”Jena și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate. Este o mamă extraordinară, dar credem că separat vom fi cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți pentru copilul nostru. Vă rog să ne respectați intimitatea în acest moment”, a scris artistul în mesajul postat pe internet.

Anunțul a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât păreau mai fericiți ca niciodată. La începutul lunii mai, Jena a născut un băiețel, pe care l-au botezat Jason King, dar au ales să nu îl expună pe rețelele de socializare. Patru luni mai târziu, cei doi părinți s-au despărțit. Cel mai probabil, micuțul va rămâne în grija mamei lui, dar Jason se va implica și el, la rândul său, în creșterea copilului.