După multe așteptări, fanii pot răsufla în final ușurați. ”Marry me”, comedia romantică în care Jennifer Lopez joacă alături de Maluma va avea premiera în cinematografe. Cei care au urmărit activitatea celor doi, au aflat că filmul a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de Coronavirus.

Comedia romantică ”Marry me” se pare că a fost urmărită de ghinion mult timp. Producția care îi are în rolurile principale pe Maluma și pe Jennifer Lopez a fost anulată inițial din cauza pandemiei de Covid și reprogramată pentru apariție în luna mai 2021. Producătorii se pare că s-au răzgândit din nou și au mutat data lansării filmului în februarie 2022, în weekend-ul de Valentine's Day.

Maluma baby și Jenny from the block se pare că rezonează foarte bine, iar chimia dintre ei i-a făcut să lanseze chiar și piese împreună. ”Pa' Ti” și ”Lonely” nu sunt singurele piese pe care le-au lansat cei doi. Maluma și JLo au multe surprize pentru fani, iar pe coloana sonoră a filmului ”Marry me” vor mai fi încă trei piese cântate de cei doi.

Cine se grăbește să cumpere bilete?