”La casa de papel” revine în luna decembrie cu ultima parte care se anunță extrem de imprevizibilă. Cum mai este destul de mult de așteptat pâna atunci, cei din producție au lansat deja trailerul oficial și așteaptă teorii din partea fanilor.

Oficial, s-au terminat filmările pentru sezonul al cincilea din ”La Casa de Papel”. Partea a cincea a serialului a fost structurată pe două volume care au apărut pe 3 septembrie, respectiv pe 3 decembrie. Dacă prima partea a sezonului cinci a venit la pachet cu surprize și cu moartea lui Tokyo, este de așteptat ca ultima parte să fie wow.

Puțini știu câte sacrificii s-au făcut și prin câte încercări au trecut actorii, dar mai ales oamenii din spatele camerelor de filmat. "Toate secvențele sunt filmate în tensiune maximă. Pentru că tot ce se întămplă,cum este împărțit în timp ,în atâtea episoade pe care le filmezi în 6 luni, jumătate stai aşa.", a spus Nairobi, Alba Flores. 

"Este greu! Ritmul de lucru este greu! Dar rezultatele sunt minunate! Ajungem cu gândul acasă că ne-a costat ceva efort, dar a ieşit bine.", a declarat Rodrigo de la Serna. "Eu cred că are ceva interesant: realitatea îmbinată cu comedia. Nu se ştie prea bine dacă serialul este suprarealist sau supranaturalist. Şi asta a şi făcut ca oamenii să vadă totul cu ochi realişti dar în acelaşi timp, dintr-un loc al fanteziei.", a spus Ursula Corbero, cea care joacă rolul lui Tokyo.

Nu dăm spoilere, nu spunem nimic, dar lăsam trailerul aici: