Jason Momoa a găsit soluția perfectă pentru a face față caniculei. Este recomandată pentru bărbați, dar doamnele și domnișoarele care văd acest videoclip, au o altă părere.

Jason Momoa nu are timp să se plictisească. În pauzele de la filmări, actorul continuă să își surpindă audiența. După ce a fost văzut în rolul de însoțitor de zbor, Jason a schimbat macazul. Actorul s-a filmat în timp ce sfida gradele din termometre cu o soluție care, spune el, să roade. „Aquaman” s-a dezbrăcat și s-a aruncat într-o ladă plină cu gheață.

Nu este pentru prima dată când actorul merge atât de departe. La începutul lunii martie, Momoa a renuțat, din nou, la haine. Pe vremea aceea, Jason s-a dezbrăcat pentru a filma noua campanie la brand-ul lui de apă, Manalulu. Totul s-a întâmplat în condiții extreme, dar pare că Momoa este deja obișnuit de pe platourile de filmare.

 

 

Cu cine se iubește Jason Momoa

Luna trecută, prietenii lui Jason Momoa anunțau că actorul a rămas fără iubită. Se pare că programul lui încărcat nu i-a permis să fie fericit alături de Eiza Gonzalez. Cei doi au pus punct idilei lor, iar acum, la aproape o lună de la despărțire, și-au mai dat o șansă. Jason a realizat că nu poate sta departe de actriță, așa că a promis că va fi cuminte pentru ca relația să dureze cât mai mult.

„Se întâlnesc. Eiza este foarte atentă cu el. Momentan, Jason se simte foarte bine. Filmează de zori la noul lui film”, a spus un prieten pentru People.

Eiza Gonzalez este fiica fostului modelului mexican, Glenda Reyna. Când Eiza avea vârsta de 12 de ani, tatăl ei a fost ucis într-un accident de mașină. Eiza Gonzalez a studiat la Edron Academy și la American School Foundation in orașul natal, Mexico City. Actrița este cunoscută pentru rolurile din „Amores verdaderos” și „Lola: erase una vez”.

 

It's gettin' hot in here! Jason Momoa s-a filmat în timp ce se răcorește într-o ladă plină de gheață
Hepta