Rar se întâmplă ca fosta și actuala să se înțeleagă bine și să nu fie în competiție. Ei bine, Katy Perry și Miranda Kerr sunt excepția de la regulă. Nu doar că nu au nimic de împărțit, ba chiar sunt bune prietene și profită de fiecare ocazie pentru a se susține reciproc. 

Katy Perry și Miranda Kerr apar împreună într-un filmuleț pe Instagram. Cântăreața o ajută pe prietena ei să își promoveze brand-ul de produse cosmetice, iar cei care le-au văzut atât de apropiate s-au întrebat cum pot fi prietene fosta și actuala parteneră ale unui bărbat. Miranda Kerr a fost căsătorită cu Orlando Bloom în trecut și au împreună un băiețel de 10 ani, pe nume Flynn. După ce au divorțat, actorul a început să formeze un cuplu cu Katy Perry, cu care are o fetiță. 

Back together. Cinci celebrități care s-au întors la foștii iubiți și sunt mai fericiți ca niciodată

Cântăreața și modelul Victoria's Secret au mai dat indicii în trecut asupra faptului că nu își poartă pică și și-au comentat reciproc pe Instagram. Acum este pentru prima dată când apar împreună într-o postare, iar Katy îi promovează prietenei ei linia de produse cosmetice. Orlando Bloom nu s-a putut abține când le-a văzut și a comentat: ”Voi două sunteți cele mai drăguțe”. 

Miranda a declarat în trecut, în cadrul unei emisiuni, că: ”O ador pe Katy Perry și sunt foarte fericită că Orlando și-a găsit pe cineva care să îl facă fericit. Pentru că, în final, tot ce contează este ca Flynn să aibă un tată fericit și o mamă fericită, așa că sunt recunoscătoare că Orlando și Katy s-au găsit reciproc”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)