Credeai că le-ai văzut pe toate? Ei bine, Britney este o sursă nesecată de inspiratie și aproape tot ceea ce face îi lasă pe fani cu gura căscată.

Dacă nu este pe la tribunale și nu se ceartă cu tatăl ei, Britney Spears este pe...plajă. Artista de 38 de ani nu a ținut cont de nimeni și a început lecțiile de yoga direct pe plajă. Brit nu este în cea mai bună formă psihică, dar nici fizică. Fosta prințesă pop a postat pe Instagram un filmuleț în care fanii au putut vedea ce face artista atunci când ia o pauză de la...curățenie.

”Aveam mare nevoie de o pauză de la curățenie. Am filmat timp de 3 ore pentru că am căutat locații cu o lumină bună. Chiar dacă nu a fost o zi bună pentru filmat, aceasta este rezultatul.”, a scris Brit pe Instagram. Postarea lui Britney se pare că a fost pe placul fanilor și a strâns deja 2,5 milioane de vizualizări.

Lunile trecute, Britney era foarte revoltată pe tatăl ei. Artista aproape că nu mai are niciun drept asupra vieții ei și este mereu controlată de către tătal ei. Tutela pe care o are tatăl ei i-a fost dată de către autoritățile specializate care au ajuns la concluzia că Britney este instabilă și că nu este capabilă să ia decizii de una singură.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

this took me two hours to film because I went to three different locations to find the best lighting .... but unfortunately it was a gray and hazy day ... that’s why it looks this way 😡😡😡 !!! I got home and was like CRAP 🙄🙄🙄 !!!! Anyhow ... on a POSITIVE note ... from the car the surfers look like little ants out there .... but up close it’s like a whole new mystical universe !!!! And yes ... that’s ME standing for hours in the water just watching 🙄🙄🙄🙄😂 !!!! I didn’t even care because it was so much fun ... here’s to a day of MAGIC 💋💋💋💋💋💋🎀🎀🎀 !!!! PS ... I know my yoga is by no means done perfectly .... because I’m not perfect nor will I ever be !!!! Before you judge go try this for two hours !!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on