INNA și-a făcut deja un obicei din a petrece două săptămâni într-o casă, departe de agitația orașului, alături de cei mai buni prieteni. După ce primul sezon de „Dance Queen's House” a fost un real succes, INNA a decis să repete experiența și anul acesta.

Sezonul doi din „Dance Queen's House” a început în forță. INNA a postat pe canalul ei de Youtube primul episod, iar fanii au putut deja să vadă ce intrare grandioasă a avut artista. INNA a coborât dintr-un elicopter și a dat startul celor mai tari experiențe trăite timp de două săptpmâni alături de cei mai tari producători, makeup artiști și prieteni.

Fanii INNEI sunt printre cei mai răsfățați în această perioadă. Timp de două săptămâni, INNA a fost provocată să stea în aceeași casă cu cei mai buni prieteni ai ei. Artista nu s-a plictisit, iar asta le-a arătat și fanilor. INNA va posta zilnic vloguri din „Dance Queen's House”, iar urmăritorii ei vor putea vedea cum se distrează artista și nu numai. Surpriza cea mare de abia de acum urmează. INNA le-a promis fanilor că va lansa un nou album și, cu siguranță, vor mai urma și multe videoclipuri.